Sejur relaxare Predeal hotel Noblesse 3*

  This product is currently out of stock and unavailable.

  SKU: N/A Categories: ,

  Description

  Hotel Noblesse*** Predeal cu o arhitectura moderna hotelul nostru poate fi ca o a Ii-a casa pentru toti clientii care-i trec pragul.
  Hotelul noblesse este situat ultracentral la bulevard la mai putin de 50 m de partiile de ski, parcare proprie, wi-fi, balcoane, restaurant, 2 sali conferinte,

  Dispunand de camere pentru cazare si o localizare ultracentrala Hotel Noblesse*** Predeal stabileste noi limite in privinta confortului hotelier. Va stam la dispozitie cu:

  – camere cu pat matrimonial, toate fiind dotate corespunzator
  – camere duble cu paturi separate (twin beds)
  – camere triple
  – garsoniere
  – apartamente tip duplex
  Avand dimensiuni generoase camerele sunt concepute special pentru a asigura o vacanta linistita de care dumneavoastra aveti nevoie.

  – restaurant, bar
  – sali de conferinte ( 2 sali )
  – mini-bar in fiecare camera
  – tv, Cablu
  – telefon
  – acces Internet wi-fi
  – cabina dus sau cada cu hidromasaj
  – balcon ( in toate camerele )
  – parcare proprie supravegheata video
  In curand : terasa de vara, sauna & jacuzzi

  Restaurantul Noblesse*** cu 100 de locuri ofera un cadru intim, placut, atat pentru purtarea unor conversatii cat si pentru savurarea diferitelor specialitati culinare si degustarea unor bauturi fine. Serviciile de calitate si atentia personalului pentru fiecare client fac din restaurantul nostru alegerea perfecta pentru dvs.

  Evenimente si conferinte
  Salile de conferinte ( 2 sali ) poat fi amenajate pentru conferinte de pana la 90 de locuri, fiind dotate cu echipamentul necesar pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a sesiunilor de comunicari sau a altor tipuri de conferinte, training-uri, evenimente. Sala de conferinte reprezinta un segment important al Hotelului Noblesse*** Predeal si de aceea este dotata la cele mai inalte standarde: videoproiector, ecran proiectie, flip chart, clip board, acces la internet prin reteaua proprie, fax calculator, etc.

  Pentru organizarea oricarui eveniment conferinte, intalnire de afaceri, training-uri, experienta personalului nostru va va ajuta sa aveti acel eveniment unul deosebit.

  Nou*** Pentru petrecerea timpului liber hotelul nostru dispune de: