Thailand Special Places

Ghidul de călătorie în Thailanda incepe cu Bangkok, capitala tarii care este foarte aglomerata si dinamica.Aici puteti vizita cateva locuri cum ar fi:

Palatul Regal (sau Marele Palat): un sit emblematic, unul dintre cele mai vizitate din Bangkok. În interior, puteți admira templul lui Buddha de Smarald, un muzeu și câteva pavilioane cu peisaje impresionante.
Wat Arun: acest templu budist este situat de-a lungul râului, de cealaltă parte de Palatul Regal. Include un Prang central (un turn) înalt de 82 de metri, acoperit în întregime cu bucăți mici de porțelan colorat și statui.
Wat Pho este al treilea cel mai faimos templu din Bangkok. Acolo puteți vedea celebra statuie a lui Buddha înclinat, lungă de 45 de metri.
Khao San Road: fost o zonă pentru rucsac, Khao San Road este acum vizitată de toate categoriile de turiști. Foarte animat, există magazine, baruri, restaurante și case de oaspeți unde te poți caza în Bangkok la preț redus.
Cartierul Siam are multe centre comerciale, inclusiv MBK Center sau Siam Paragon. Aceasta este cea mai faimoasă zonă pentru cumpărături din Bangkok.
2. Kanchanaburi și Podul peste râul Kwai
Kanchanaburi este situat la 130 km nord-vest de Bangkok.

Chiar dacă nu ați auzit niciodată acest nume, probabil ați auzit despre Podul peste râul Kwai, unul dintre cele mai importante obiective turistice și istorice din Thailanda. Este simbolul trecutului tragic al orașului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
3. Ayutthaya
Orașul istoric Ayutthaya este situat la aproximativ 75 km nord de Bangkok.

Fostă capitală a Regatului Siam și pentru o lungă perioadă de timp un important centru economic și comercial, acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO este în mod clar unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Thailanda!
4. Lopburi
Dacă vă întrebați despre cele mai bune lucruri de făcut în Thailanda în jurul Ayutthaya, puteți merge la Lopburi, la o oră de mers cu mașina.

Lopburi, unul dintre cele mai vechi orașe din țară găzduiește câteva temple ruinate, dar vizitatoril pot să vadă numeroasele maimuțe care au colonizat zona.
5. Sukhothai
Dacă doriți să vizitați temple în timpul călătoriei în Thailanda, puteți vizita și Sukhothai.
6. Chiang Mai
Vrei să descoperi nordul Thailandei? Atunci ar trebui să te îndrepti spre Chiang Mai.
Bucurați-vă de o plimbare în orașul vechi, unde se află majoritatea templelor. Acestea includ celebrele Wat Phra Singh și Wat Chiang Man
Luați un curs de gătit thailandez: orașul este principala destinație din Thailanda pentru această activitate
Descoperiți piețele locale: între Piața

Posted In:

Comment ( 1 )

  • Lakshmi

    Nunc imperdiet pretium nulla eu blandit. In ac pulvinar ipsum. Nulla facilisi. Maecenas nec purus diam. Praesent sed rhoncus sapien, non ornare est. Nulla vitae fermentum mauris. Cras quis purus et neque auctor commodo. Suspendisse at libero massa.

GIVE A REPLY