Vara 2022 Thassos cu autocar

  This product is currently out of stock and unavailable.

  SKU: N/A Categories: ,

  Description

  Thassos – Studio Mesimvria – Skala Potamia

  – Self-catering –

  PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI

  INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE JOI

  Miercuri: 18.05 prima plecare // 28.09 ultima plecare

   

   

  Ziua 1. CĂTRE GRECIA…

  Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 19:30 în București, Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 20:00. Se va urma traseul: București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Keramoti – Insula Thassos.

   

  Ziua 2. THASSOS

  În cursul dimineții vom ajunge în Grecia și ne vom îndrepta spre portul Keramoti de unde se va face îmbarcarea pe ferry-boat spre Insula Thassos. După circa 40 minute se ajunge în Insula Thassos, iar în jurul orei 14:00 se va efectua cazarea la Studio Mesimvria.

   

  Zilele 3 – 8. THASSOS

  În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă Insula Thassos. Cu peisajul său unic, predominant muntos, cu mii de ani de istorie pe umeri, “Insula de Smarald” a mării Egee se distinge prin ospitalitatea locuitorilor săi, plajele curate, vinurile alese şi mierea delicioasă. Departe de turismul de masă practicat în alte zone şi alte insule din Grecia, Thassos vă îmbie sa-i descoperiţi secretele. Deşi puteţi alege să vă petreceţi toată ziua la plajă, înotând în apele de culoarea smaraldului şi apoi înfruptându-vă din delicioasele preparate culinare, trebuie să ştiţi că mai sunt o mulţime de alte activităţi pentru care puteţi opta când vă petreceţi vacanţa în Thassos. Marea calmă este ideală pentru sporturi nautice şi pescuit, în timp ce relieful muntos vă îndeamnă să vă aventuraţi în drumeţii pe munţii din jur, precum şi prin numeroasele peşteri neexplorate încă. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

  *Turul insulei Thassos (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani): Excursia oferă o incitantă combinație de istorie, tradiție și cultură, toate încadrate într-un peisaj exotic. De-a lungul traseului vom admira sate tradiționale precum Panagia și biserica Fecioarei Maria,vom vizita Mănăstirea Arhanghelului Mihail care oferă o panoramă superbă și unde se păstrează și o parte din Sf. Cui folosit la răstignirea lui Iisus, apoi Aliki unde vizităm ruinele basilicilor și a bisericii creștine, precum și vechea carieră de marmură. Tot în turul insulei veți avea ocazia să vedeți cum se obține uleiul de măsline și vă veți putea îndulci cu mierea de pini specifică insulei Thassos.

  *Xanthi-Porto Lagos-Fanari (aproximativ 40 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): O excursie complexă, care vă dă ocazia de a vizita “Orașul celor 1000 de culori”, Xanthi, având prilejul de a descoperi centrul istoric al orașului, o combinație arhitecturală între biserici bizantine, clădiri neoclasice și moschei turcești, dar totodată și partea modernă a acestuia, călcând pe urmele turcilor care au ajutat la dezvoltarea orașului. După acest tur pietonal și o scurtă pauză în oraș pentru shopping, ne îndreptăm cu autocarul către un sat pescăresc, Porto Lagos, unde vom vizita cele două biserici ce aparțin de Muntele Athos, Biserica Sf. Nicolae și Biserica Sf. Fecioare Maria, amplasate în lacul Vistonida. Admirăm peisajul din acest parc natural, ca, mai apoi, să ne continuăm drumul spre malul mării în mica și pitoreasca stațiune Fanari, unde vom poposi timp de câteva ore pentru a servi masa sau pentru a ne răcori în apele turcoaz ale Mării Egee.

  *Plimbare cu vaporașul (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 6-11,99 ani): Câteva ore de-a lungul coastei, cu opriri în golfulețe frumoase, precum și alte plaje deosebite ale insulei. Imediat ce ieșiți din port vă pregătiți pentru prima oprire, unde amatorilor de pescuit li se vor da unelte speciale cu momeală gata pregătită. Veți servi prânzul legănați de valurile mării, iar restul opririlor le veți petrece înotând și admirând peisajul insulei de smarald.

  *Scubadiving: O experiență unică pentru cei ce doresc să cunoască lumea subacvatică și să descopere comorile mării. Programul include instructor autorizat, echipament profesional, training și o amintire de neuitat: un scurt filmuleț sau fotografii în lumea subacvatică.

  *Plimbare cu velierul sau catamaranul în jurul insulei Thassos: Această excursie vă oferă o zi de neuitat. Veți descoperi insula cu incredibilele sale plaje unde se poate ajunge doar de pe mare, golfuri extraordinare și veți avea ocazia să înotați în apele turcoaz ale Mării Egee. De asemenea aveți oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de programe pe placul tuturor.

  *Sărituri cu parapanta: Vă invităm să trăiți o experiență unică, plină de adrenalină, împreună cu profesioniștii de la Thassos Adventure, aceștia având o experiență de peste 2000 de ore în zborul cu parașuta în tandem și cu o prezență de 13 ani în domeniu.

  *Hiking: Pentru cei pasionați de drumeții, vă invităm să explorați insula de smarald, cum nu se poate mai bine și anume pe jos, pășind pe cărările umbrite de pini, alături de un ghid montan calificat.

  *Canoe: Pentru iubitorii sporturilor nautice, organizăm din diferite zone ale insulei programe zilnice pe marea Egee într-o canoe, având alături profesioniști.

   

  Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…

  Dimineața se vor elibera camerele la ora 09:00. În jurul orei 15:00 se va face îmbarcarea pe ferry-boat pentru a traversa pe continent. După circa 40 minute se ajunge în Keramoti de unde ne vom continua deplasarea spre Seres – Promachonas – Kulata – Sofia – București.

   

  Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!

  În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

  Studio Mesimvria

  REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
  De ce îți recomandăm această cazare? ✓        Grădină frumos amenajată și loc de grătar;

  ✓        Asigură parcare privată;

  ✓        Camere spațioase şi luminoase;

  ✓        Unitatea de cazare oferă prosoape;

  FIRST MINUTE

  până la 28.02.2022 – reducere 40 %

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 28.02.2021 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

  HELLO SALES

  pana la 30.04.2022 – reducere 35%

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 30.04.2022 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

  SAFE PRICE

  (avans de 30% la înscriere, iar diferența de plată cu până la 30 de zile înainte de plecare)

   

   

  Localizare: Studio Mesimvria este localizat la strada principală, la aproximativ 400 de metri de plaja publică amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) şi de centrul staţiunii Skala Potamia. Staţia de autobuz local se află la 30 metri de studio.
  Descriere: Studio Mesimvria, modern construită în anul 2010, îşi întâmpină turiştii cu o ambianță specific grecească, oferind liniște și confort oaspeților săi. Unitatea de cazare este o afacere de familie și asigură pentru turiști o gazda intotdeauna prezentă și servicii de foarte bună calitate.
  Facilităţi unitate de cazare: Studioul Mesimvria are o sală de așteptare, parcare privată(locuri limitate), grădină frumos amenajată și facilităţi pentru a face grătar.
   

  Facilităţi camere:

   

  Camerele de la Mesimvria sunt frumos amenajate şi sunt dotate cu chicinetă complet utilată, hotă, grup sanitar cu duș, uscător de păr, balcon/terasă cu obloane, TV LCD, frigider, prosoape, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT.
  Se asigură curățenie o dată pe sejur, precum și schimbarea lenjeriei și a prosoapelor.
   

   

  REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

   

   

  Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

   

  O
  B
  S
  E
  R
  V
  A
  Ț
  I
  I
  – Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

  – Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

  – Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

  – Check in 14:00 / Check out 09:00;

  – Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

  – Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

  – Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

  – Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

  – În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

  __________________________________

  RECOMANDARI HH:

  ✓    Taverna Iatrou – Theologos

  ✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

  ✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

  ✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

  ✓    Taverna Mythos (Limenas)

  ✓    Satul Panagia – sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

  ✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

   

   

   

   

   

   

  TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
  Supliment transport autocar din București 65 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

   

  DATE
  check in
  SAFE

  PRICE

  HELLO

  SALES

  -35%

  (30.04.2022)

  FIRST MINUTE
  -40%
  (28.02.2022)
    PREȚUL INCLUDE   PREȚUL NU INCLUDE
  19.05, 26.05, 29.09 125 81 75 TRANSPORT INDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR » Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 15 €/persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-5,99 ani gratuit.

  » Asigurarea medicală sau asigurarea Travel (medicală+storno);

  » Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

  » Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

  » Alte taxe și cheltuieli personale.

  02.06 145 94 87 » 7 nopţi cazare în regim self-catering (conform tarife tabel);

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

  » Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale
  (se adaugă la tarifele din tabel);» 7 nopţi cazare;

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

  09.06, 22.09 165 107 99
  16.06 179 116 107
  23.06, 15.09 199 129 119
  30.06 220 143 132
  07.07, 08.09 239 155 143
  14.07, 18.08, 25.08, 01.09 255 166 153
  21.07, 28.07, 04.08, 11.08 299 194 179
         

   

  Studio Nefeli

  REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
  De ce îți recomandăm această cazare? ✓       Situat aproape de mare;

  ✓       Seif în cameră;

  ✓       Tavernă proprie;

  ✓       Se află în portofoliul agenţie de 12 sezoane;

  ✓       Parcare privată.

  FIRST MINUTE

  până la 28.02.2022 – reducere 35 %

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 28.02.2022 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

  HELLO SALES

  pana la 30.04.2022 – reducere 30%

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 30.04.2022 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

  SAFE PRICE

  (avans de 30% la înscriere, iar diferența de plată cu până la 30 de zile înainte de plecare)

   

   

   

   

   

  Localizare: Studioul Nefeli, situat în staţiunea Skala Potamia, este localizat la 20m de mare, la aproximativ 250m de plaja Medusa (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie), şi în apropiere de restaurantele şi tavernele din staţiune. Staţiunea se învecinează la nord cu celebra plajă Golden Beach, cea mai frumoasă plajă din Thassos.
  Descriere: Studioul Nefeli este potrivit atât pentru persoanele dornice de distracție cât şi pentru familiile cu copii.
  Facilităţi unitate de cazare: Unitatea de cazare pune la dispoziție o grădină cu grătar și parcare privată proprie. Vă puteți bucura de preparate tradiționale, la taverna proprie-Molos, situată lângă studio.
   

  Facilităţi camere:

   

  Camerele de la Nefeli au chicinetă utilată, minifrigider/frigider, TV, balcon/terasă, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), prosoape, grup sanitar cu duș, uscător de păr, seif (extra cost 2 €/zi/cameră – se achită la fața locului), Internet Wi-Fi GRATUIT. Curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se asigură o dată la mijlocul sejurului.  

  REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

   

  Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

   

  O
  B
  S
  E
  R
  V
  A
  Ț
  I
  I
  – Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

  – Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

  – Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

  – Check in 14:00 / Check out 09:00;

  – Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

  – Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

  – Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

  – Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

  – În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

   

  __________________________________

   

   

  RECOMANDĂRI HH:

  ✓    Taverna Iatrou – Theologos

  ✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

  ✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

  ✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

  ✓    Taverna Mytos (Limenas)

  ✓    Satul Panagia – sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

  ✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

   

   

   

   

   

   

  TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
  Supliment transport autocar din București 65 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

   

  DATE
  check in
  SAFE

  PRICE

  HELLO

  SALES

  -30%

  (30.04.2022)

  FIRST MINUTE
  -35%
  (28.02.2022)
    PREȚUL INCLUDE   PREȚUL NU INCLUDE
  19.05, 29.09 100 70 65 TRANSPORT INDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR » Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 15 €/persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-5,99 ani gratuit.

  » Asigurarea medicală sau asigurarea Travel (medicală+storno);

  » Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

  » Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

  » Alte taxe și cheltuieli personale.

  26.05 129 90 84 » 7 nopţi cazare în regim self-catering (conform tarife tabel);

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

  » Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale
  (se adaugă la tarifele din tabel);» 7 nopţi cazare;

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

  02.06, 22.09 149 104 97
  09.06 165 116 107
  16.06, 15.09 189 132 123
  23.06 210 147 137
  30.06 219 153 142
  07.07, 08.09 239 167 155
  14.07, 25.08, 01.09 245 172 159
  21.07 269 188 175
  28.07, 04.08, 11.08, 18.08 285 200 185
         

   

  Studio Panorama

  REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
  De ce îți recomandăm această cazare? ✓      Recenzii foarte bune, se află în portofoliul agenţie de 12 sezoane;

  ✓      Camere mari şi bine întreţinute;

  ✓      Aproape de plajă.

  FIRST MINUTE

  până la 28.02.2022 – reducere 45 %

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 28.02.2022 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

   

  HELLO SALES

  pana la 30.04.2022 – reducere 40%

  (se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 20% până pe 30.04.2021 și diferența de plată se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)

   

  SAFE PRICE

  (avans de 30% la înscriere, iar diferența de plată cu până la 30 de zile înainte de plecare)

   

   

  Localizare:

   

  Studioul Panorama este situat central în stațiunea Golden Beach, la aproximativ 70 m de plaja certificată Blue Flag ideală pentru familii cu copii, având intrare lină în mare (umbrele și șezlonguri contra-cost, de la 7€/zi/set).
   

  Descriere:

   

  Studio Panorama este un studio superior, format din două corpuri. Corpul A – clădirea principală – are la etajul superior camere cu balcon și la etajul inferior camere cu terasă înaltă. Intrarea în camerele de la etajul inferior se face prin terasă. Corpul B – clădirea anexă – este construit ulterior în curtea unității de cazare, acesta are 2 camere, situate la parter, dotate cu terase care dau spre curtea comună. Camerele din corpul B au aceleași facilități ca și cele din corpul A. Le recomandăm familiilor cu copii deoarece sunt mai spațioase și au terasă.

   

   

  Facilităţi unitate de cazare:

  Studioul Panorama dispune de o bucătărie exterioară echipată complet, terasă și masă mare. De asemenea în curte există un grătar ce se poate folosi de către oaspeți.
   

  Facilităţi camere:

   

  Camerele de la Panorama au chicinetă utilată, frigider, TV LCD, balcon/terasă, uscător de păr, prosoape, grup sanitar cu duș, seif (3€/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT, plase de țânțari și obloane la balcoane. Se asigură curăţenie, schimbarea  lenjeriei şi a prosoapelor o dată pe sejur.  

   

  REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

   

  Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

   

   

  RECOMANDĂRI HH:

  ✓   Taverna Iatrou – Theologos

  ✓   Taverna Molos (Skala Potamia)

  ✓   Taverna Thassian Doukas (Limenas)

  ✓   Karnagio Beach Bar (Limenas)

  ✓   Taverna Mytos (Limenas)

  ✓   Satul Panagia – sat ituatenal grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica ituat de ulei de măsline

  ✓   Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură ituate in Nord-Estul insulei

  O
  B
  S
  E
  R
  V
  A
  Ț
  I
  I
  – Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

  – Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

  – Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

  – Check in 14:00 / Check out 09:00;

  – Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

  – Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

  – Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

  – Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

  – În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

   

   

   

   

  TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
  Supliment transport autocar din București 65 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

   

  DATE
  check in
  SAFE

  PRICE

  HELLO

  SALES

  -40%

  (30.04.2022)

  FIRST MINUTE
  -45%
  (28.02.2022)
    PREȚUL INCLUDE   PREȚUL NU INCLUDE
  19.05, 26.05 149 89 82 TRANSPORT INDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR » Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 15 €/persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-5,99 ani gratuit.

  » Asigurarea medicală sau asigurarea Travel (medicală+storno);

  » Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

  » Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

  » Alte taxe și cheltuieli personale.

  02.06 165 99 91 » 7 nopţi cazare în regim self-catering (conform tarife tabel);

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

  » Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale
  (se adaugă la tarifele din tabel);» 7 nopţi cazare;

  » Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

  09.06 199 119 109
  16.06 229 137 126
  23.06, 15.09 265 159 146
  30.06, 08.09 299 179 164
  07.07, 01.09 315 189 173
  14.07, 25.08 330 198 182
  21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08 350 210 193
  22.09 245 147 135
  29.09 200 120 110
         

   

   

  TRANSPORT AUTOCAR INSULA THASSOS SEZON 2022
  Oraşul Ziua de plecare Tarif
  BUCURESTI MIERCURI 65 €

   

   

  *Tarifele mentionate sunt valabile la achizitionarea unui pachet complet (cazare+transport).

  **Transportul se realizeaza cu autocare clasificate pentru curse internaţionale.

   

   

  SUPLIMENTE:

   

  » Camera single: 95 ;

  » Demipensiune: 15 € /zi/pers;

  » Mic dejun: 6 € /zi/pers (Micul dejun se serveşte la taverna Molos);

  » Cina: 10 €/zi/pers (Cina se serveşte la taverna Molos);

  » Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc – a treia bancheta, 10 €/pers/loc – a doua bancheta si 15 €/pers/loc – prima bancheta; Copiii cu vârsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu rândul 2 (exceptie primul rand de dupa usa 2 a autocarului)

  » Pentru sejur de 14 nopți se achită supliment transport autocar în valoare de 20 €/pers.

   

  REDUCERI:

   

  » Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 60 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

  » Copil 12-17,99 ani achită 75% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

  » Pentru loc în TRIPLĂ reducere 10€/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori);

  » Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).