PETRECETI UN SEJUR DE 4 ZILE PE MALUL SARBESC AL DUNARII!

  This product is currently out of stock and unavailable.

  SKU: N/A Categories: ,

  Description

  PETRECETI UN SEJUR DE 4 ZILE PE MALUL SARBESC AL DUNARII!

  DEGUSTARE DE VINURI, CROAZIERA IN CLISURA DUNARII SI MUZICA ETNO

  Tarif: 230 eur/ loc in camera dubla superioara

  Prima zi: La ora 06.30, intalnire de grup la OMV Timpuri Noi. Plecare din Bucuresti la ora 07.00, pe traseul: Bucuresti-Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin-Portile de Fier I. Sosire la hotel in jurul orei 15.00, cazare si cina la hotel 3*
  A doua zi: 08.00-10.00 mic dejun bufet suedez. La ora 11.00 sau la ora 13.00 in functie de disponibilitate ne pregatim pentru croaziera in Clisura Dunarii. Ne dedicam dimineata plimbarii pe Dunare cu vaporasul prin cea mai frumoasa portiune a defileului, Cazanele Mari si Cazanele Mici. Admiram faimosul Cap al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa pe malul stang al Dunarii, dar si Tabula Traiana monument sculptat in marmura, datand din perioada primelor razboaie daco-romane, aflat pe malul sarbesc.

  Ne indreptam atentia spre Manastirea Mraconia, ascultam legenda vechiului edificiu acum acoperit de ape si istoria putinelor obiecte de cult salvate.
  A treia zi : 08.00 – 10.00  mic dejun bufet suedez. La ora 10.30 ne pregatim pentru vizita la celebra manastire Mataji din Negotin pentru degustare de vinuri, povesti bisericesti in pacea si linistea lacasului de cult. Seara, cazare la acelasi hotel si cina etno cu muzica live.
  A patra zi: Ora 10.00 plecare spre Romania. Vizita exceptionala la Hidrocentrala Portile de Fier I. Sosire la Bucuresti in jurul orei 17.00.

  Plecari: 21 iulie; ; 18 august; 11 septembrie; 17 octombrie 2022

  Servicii incluse:

  – 3 nopti cazare cu demipensiune ( mic dejun + cina bufet suedez) la hotel 3*( bauturile nu sunt incluse in pret);

  – 2 ore croaziera in Clisura Dunarii cu muzica live;

  – degustare 5  vinuri la podgoria Mataji Negotin;

  – vizita la Hidrocentrala Portile de Fier I;

  – cina etno;

  – muzica live- tamburasi;

  – taxa de sedere si asigurare pe teritoriul sarbesc;

  – transport autocar modern;

   

  Preturile sunt valabile pentru grup minim 35 de persoane pentru fiecare plecare in parte. Pentru grup mai mic (intre 25-34 pax.) pretul creste cu 10 eur/pers.