Parc de Aventura Comana

  This product is currently out of stock and unavailable.

  SKU: N/A Categories: ,

  Description

  Petreceti o zi in paradisul verde de la Comana 

   

  Intalnire la ora  07.00  – Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

  Plecare pe traseul : Bucureşti – Comana – Bucuresti (75 km)

  Parcul Natural Comana este destinația perfectă de weekend pentru cei care vor să se relaxeze aproape de București.

  • Vizitam Manastirea Comana – monumentul istoric din comuna cu acelasi nume, se afla situata deasupra lacurilor din judetul Giurgiu, fiind ridicata pe panta ce urca de la apa Calnistei spre padure si poarta hramul Sf. Nicolae. Manastirea a fost prima data ctitorita de Vlad Tepes in 1461, ca o manastire-cetate . Avand in vedere ca la acea vreme multe biserici se construiau inca din lemn, nu a trecut mult ca aceasta sa fie ruinata, astfel ca actuala manastire a fost recladita in 1588 de catre Radu Serban, domnitor al Tarii Romanesti, care avea proprietati in zona, fiind de origine din Mironesti. Pe vremea lui Vlad Tepes, locul pe care este ridicata manastirea era o insula, iar accesul se facea cu ajutorului unui pod de lemn, fiind tinuturi mlastinoase. Tocmai datorita acestor terenuri putem admira astazi Delta Neajlovului.
  •  Parcul Natural Comana este o rezervatie unica in Europa si include zeci de specii de plante si animale protejate de legile internationale. Este considerat a doua delta a Romaniei, iar atractia padurii o reprezinta teii si speciile protejate: lacramioarele, ghimpele si bujorul de padure. Se întâlnesc aici diferite specii de păsări, de la uliu cu picioare scurte, pescăruș albatru, barză albă, presură bărboasă, lopătar, gușă albatru, sau mierlă.

  In parcul natural se gaseste Balta Comana, cunoscuta si sub numele Delta Neajlovului, a treia zona umeda din tara dupa Delta Dunarii si Balta Mica a Brailei . Balta Comana este a doua din punct de vedere al biodiversitatii, dupa Delta-Dunarii, in prezent gazduind peste 141 de specii de pasari si 13 specii de pesti – tiganusul si cleanul de Comana se gasesc doar in acest areal natural.

  Câteva restaurante tematice te invită la masă: Cherhanaua Delta Neajlovului, Hanul Postalionului, Hotel-Restaurant Casa Comana, Taverna Marelui Paharnic. Sunt fain amenajate. Mai ai și o zonă de mici și bere, dar și un loc drăguț, “La Grădină”, pentru a bea un suc sau a mânca o înghețată.

  • Tot aici se afla si un parc de aventura unde puteti  lua parte la diferite activitati in functie de preferinte. Daca sunteți pasionați de aventura și natura va așteptăm cu mic cu mare la Parcul de Aventura Comana.

  Poți face diverse activități recreative precum tir cu arcul, tiroliană, plimbare cu trenulețul, plimbare cu trăsura, cu barca sau cu caiacul. Intrarea în parc este liberă, ce experimentezi la interior este contra-cost, bineînțeles.

  • Dupa amiaza plecare spre Bucuresti , sosire seara, in functie de trafic.

   

  Parcul de aventura Comana cuprinde 6 trasee pentru copii si 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil) si o tiroliana peste lac.

  Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare.

  PARC DE AVENTURA – 50 LEI / 3 ORE (inclusiv TIROLIANA PESTE LAC – 3 treceri)
  TIROLIANA PESTE LAC – 10 LEI/TRECEREA

  Plimbare cu  vaporasul (doar in weekend) – 20 LEI / adult, 10 lei / copil  / plimbare

  Plimbare cu trenuletul (doar in weekend) – 10 LEI / adult, 5 lei / copil  / plimbare

  ALTE ACTIVITATI:
  -Tir cu arcul – 10 lei / 5 sageti / 30 minute (pierderea/distrugerea sagetilor: 30 lei/sageata)
  -Inchiriere biciclete – 50 lei / zi (8 ore) sau 15 lei / ora
  -Barca cu vasle – 35 lei /ora
  -Barca cu motor electric – 10 euro / 30 min (45 lei)
  -Caiac cu 1 loc – 25 lei/ora
  -Caiac cu 2 locuri – 30 lei/ora
  -Caiac cu 3 locuri – 35 lei/ora
  -Zbor cu motoparapanta – 250 lei / 10 min
  -Plimbare cu trasura – 120 lei/ora
  -Plimbare cu trasura la manastire – 50 lei
  -Plimbare cu trasura pana la fantana cu nuc – 80 lei
  -Plimbare cu trasura pana la manastire – fantana cu nuc – 120 lei

   

  Preturile activitatilor pot suferi modificari de preturi !!!!!

   Pret calculate pentru grup minim 30 persoane!!!

  Tariful include:

  transport cu autocar;
  insotitor de grup din partea agentiei
  taxe de pod , drum si parcari

   

  Tariful nu include:

  activitatile din parc

  masa de pranz